Back to top

TTT – Plein van Automotive

Tijdens Toekomstig Techniek Talent, het grootste loopbaanorientatie evenement voor VO-leerlingen in de regio Midden-Brabant, staan er verschillende techniekbedrijven verdeeld over verschillende pleinen. 1 van deze pleinen legt de focus op Automative.

Auto’s, motoren, snelheid en kracht zijn de kernpunten van het Automotive plein. Tijdens Toekomstig Techniek Talent ga je hier aan de slag met het wisselen van banden, ervaren hoe het is om in een snelle raceauto te zitten én met een mechanische arm een auto verbrijzelen bij de Brandweer. Er is dus meer dan genoeg te doen op dit geweldige plein van autotechniek.

Maak een pitstop
ROC Tilburg geeft je de kans om een eigen pitstop te maken. Niet met een formule 1 auto maar met een auto waar jij waarschijnlijk eerder in rijdt. Uiteraard blijven de handelingen hetzelfde. Als jij het leuk vindt om te sleutelen aan auto’s dan is dit plein zeker iets voor jou. Wil je de toekomst van autotechniek bekijken? Dan kan je met een VR-bril om een auto heen lopen

Perfecte reclame
Naast het maken van auto’s is de uitstraling van een auto minstens zo belangrijk. Daarom is de Vormgeving opleiding van De Rooi Pannen aanwezig om te laten zien hoe je een auto volledig om kan toveren. Als bedrijf wil je natuurlijk graag jouw boodschap op de auto, maar als je hem privé gebruikt moet hij er vooral cool uit zien. Hoe je hem ook bestickert het moet altijd goed en met veel precisie gebeuren. Je kan schaamteloos oefenen op het Automotive plein.

Grof geschut
Tijdens momenten van nood kan je altijd rekenen op de Brandweer. Zij staan dag en nacht voor je klaar om je te helpen waar nodig. Voor degene die denken dat de brandweer alleen brandjes blust heeft het goed mis. Als je ooit vast komt te zitten in je auto komen zij je helpen met wel heel bijzondere apparatuur. Zelf ervaren hoe het is om een auto volledig te vernietigen? Breng dan een bezoekje aan de Brandweer.

d
Follow us