Back to top
Thijs bij LAN Handling

Thijs: ‘Het servicelevel naar een hoger niveau: dat is mijn doel!’

Vroeger wilde hij ongeveer elke maand iets anders worden: brandweerman, tuinman, monteur, bouwvakker, astronaut en coureur waren een paar opties. Hij werd service development manager bij Lan Handling, na zijn studie HTS Autotechniek aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Hij werkt bij Lan sinds 2015.

Thijs: “Ik ben bij Lan begonnen als projectmonteur. In die rol heb ik veel gezien bij klanten op locatie en heb ik ervaring met onze machines en klanten opgedaan. Vanuit daar ben ik doorgegroeid naar de functie van service development manager. Een mooie stap!  Door cursussen te volgen, nieuwsgierig te blijven en feedback te vragen aan mijn collega’s, wil ik verder groeien in deze rol.”

Veel afwisseling, snel schakelen

“Voor onze serviceafdeling is bereikbaarheid een belangrijke factor. Per e-mail, maar ook telefonisch. Daarom start ik start de dag altijd met het checken van openstaande meldingen. Zijn er spoedgevallen? Klanten met storingen? Zo ja, dan onderneem ik direct actie. We gaan met een team bij elkaar zitten voor de analyse van het probleem en het plan van aanpak. Ondertussen zijn er alweer een paar nieuwe serviceaanvragen binnengekomen (bijvoorbeeld voor spare parts of het verzorgen van een extra training). Wij maken en versturen offertes hiervoor naar klanten. Daarnaast begeleiden we ook grotere projecten bij klanten, zoals inspecties. Kortom; een hele afwisselende baan waarin je snel moet kunnen schakelen!”

Blijf jezelf prikkelen door nieuwe dingen te proberen

 

Snelle en adequate service

“Het servicelevel van Lan naar een hoger niveau tillen; dat is mijn doel. Klanten worden steeds veeleisender; ze verwachten snelle en adequate service. En omdat wij internationaal actief zijn, moeten we slimme en effectieve manieren bedenken om onze klanten optimaal te bedienen en tevreden te houden! Bijvoorbeeld door het opstellen van inspectiecontracten voor structurele periodieke controles. Daarmee pakken we een proactievere rol.”

Plezier

“Mijn tip aan nieuwe collega’s: Heb plezier in het werk dat je doet. En zorg dat je jezelf prikkelt door nieuwe dingen te proberen en uitdagingen aan te gaan!”

 

Over Thijs

Leeftijd: 29
Woonplaats: Sint-Michielsgestel
Functie: Service Development Manager bij Lan Handling

Thijs is een sportieveling: hij mountainbiket, loopt hard en tennist en speelt in de zomer graag een potje beachvolley met vrienden. Hij sleutelt aan zijn racemotor, klust en reist graag. Voor een avondje stappen is hij ook altijd te vinden.

Over Lan Handling

Lan Handling is specialist in automatisering in de voedingsindustrie. Het bedrijf levert wereldwijd gesteriliseerde product handling en end-of-line automatiseringsoplossingen. Lan heeft vestigingen in Tilburg en Halfweg.

Lan Handling logo

Locatie

d
Follow us