Back to top
TTT

Terugblik op het Toekomstig Techniek Talent evenement

Op 19 oktober kwamen meer dan 3.000(!) leerlingen samen om meer te leren over de verschillende richtingen binnen de Techniek. Met keuze uit 10 verschillende richtingen en in totaal 57 bedrijven met toffe workshops.

De leerlingen die aanwezig waren op het evenement zijn druk bezig met het maken van hun profielkeuze. Door het variabele aanbod van de technische sector hebben veel jongeren nu een duidelijker beeld van de richting die zij kunnen kiezen. Alleen het vertellen zou afbreuk doen aan de beleving, daarom is er een prachtige aftermovie gemaakt:

Een dag vol workshops

Zoals te zien in de aftermovie was er dus van alles te doen voor de leerlingen. Van het rijden in een heftruck tot het ontleden van een motor. Het was daarom niet alleen mooi om het enthousiasme van de leerlingen te zien. Ook de bedrijven waren dol enthousiast over de aandacht die meer dan verdient naar hun sector is gegaan.

We zijn inmiddels alweer druk bezig met het organiseren van het volgende Toekomstig Techniek Talent. Het is nu nog nagenieten en uitkijken naar de volgende editie!

d
Follow us