Back to top

Terugblik Dag van de Techniek Waalwijk 2023

Op 9 juni 2023 stonden de Technische bedrijven van Waalwijk in het zonnetje tijdens de Dag van de Techniek Waalwijk. Op het inspiratieplein bij Lightronics hebben jong en oud workshops gevolgd, vragen gesteld, antwoorden gekregen en inspiratie gevonden. Het was een groot succes. Dat er een derde editie komt in Waalwijk zal dan ook niemand verbazen. Wanneer deze datum bekend is zullen wij deze zeker met jullie delen.

Inspiratie uit Waalwijk
De middag was vrij toegankelijk voor iedereen die ‘iets’ met techniek had. Op een laagdrempelige en interactieve manier konden zij kennis maken met het leren en werken in de techniek. Dit leidde direct al tot een aantal afspraken van geïnteresseerde leerlingen bij de diverse deelnemende bedrijven.

Impressie Dag van de Techniek Waalwijk 2023
Benieuwd naar wat je kan verwachten als je een bezoek brengt aan de Dag van de Techniek? Bekijk hier het overzicht van de Dag van de Techniek Waalwijk 2023:

In 2024 wordt er weer een Dag van de Techniek Waalwijk georganiseerd. Lees meer of meld je aan op de website. Misschien mag jij dan binnenkort echt lassen, in een hoogwerker klimmen en ontdekken wat er nou eigenlijk allemaal voor techniek bestaat in Waalwijk.

d
Follow us