Back to top

TechniekGeniek viert techniek

Al het gaafs op het gebied van techniek in Midden-Brabant komt samen op TechniekGeniek. TechniekGeniek is het clubhuis van fans en volgers van techniek. Met TechniekGeniek vieren we techniek!

Euh… ‘TechniekGeniek’? Ja! We hadden zin in een nieuw woord. A la ‘fotogeniek’: zeer geschikt om op de foto te gaan. Een ‘genie’ is iemand met een buitengewone aangeboren begaafdheid of vernuft. En bij ‘de genie’ in het leger, werken de ingenieurs. De techneuten dus.
Geniek past mooi bij Techniek. ‘t Bekt lekker toch?

Techniekgenieke mensen, bedrijven, opleidingen en activiteiten in de spotlights

TechniekGeniek laat zien hoeveel moois en verrassends  er gebeurt op het gebied van techniek in Midden-Brabant. We zetten ‘techniekgenieke’ mensen (onze TechniekGenieën), opleidingen, bedrijven, projecten en activiteiten in de spotlights.

Clubhuis

TechniekGeniek is het label en deze site, TechniekGeniek.nl, is de spil: een verhalenplatform rondom techniek in Midden-Brabant. Een ‘clubhuis’ voor fans en volgers van techniek in de regio.

Maar we laten ons uiteraard ook veel zien op social media:

Inspireren

Met TechniekGeniek willen we jongeren en zij-instromers inspireren om te kiezen voor een opleiding en/of een baan in de techniek. We laten zien hoe gaaf het is om te leren en te werken in de techniek. En hoeveel cools er gaande is in onze eigen regio, waar we misschien helemaal geen weet van hebben!

Voor wie is TechniekGeniek?

TechniekGeniek is er voor kinderen en jongeren (en een beetje voor hun ouders) en zij-instromers. Van basisschoolleerling tot universitair geschoolde, van beginner tot zeer ervaren professional. Iedereen wordt wat ons betreft techniekgeniek!

Wie maken TechniekGeniek?

Deltaplan Techniek en Platform Promotie Techniek zijn de initiatiefnemers. Een redactie van verhalenmakers zorgt voor de content, samen met vlogger Bastiaan.

Meedoen? Stuur je tip voor een goed verhaal naar TechniekGeniek

Is jouw bedrijf, school, opleiding, stage, project of innovatie techniekgeniek genoeg voor TechniekGeniek? 
Wil je een bezoek van vloggers Davey of Bastiaan? Heb je een idee voor een interview of een artikel? Wij zijn dol op goede verhalen!
Dus: vier je techniek in Midden-Brabant mee? Mail naar info@techniekgeniek.nl of reageer via het Contactformulier.

d
Follow us