Back to top

My VR World: Gratis webinar voor leerkrachten groep 5 t/m 8

Met MY VR World programmeren en bouwen kinderen hun eigen VR wereld. Ben jij leerkracht in groep 5, 6 , 7 of 8? Doe dan mee met het gratis webinar van FutureMindz op 26 januari 2021.

Wil je meer weten over de gaafste technieklessen voor leerlingen van groep 5 tot en met 8? FutureMindz combineert techniek, 21e-eeuwse vaardigheden en gamification. Leerlingen gaan aan de slag met het internationaal erkende design thinking model en worden ondertussen ondergedompeld in wereld van drones of virtual reality. Tijdens het project My VR World gaan leerlingen aan de slag met programmeren en realiseren zo hun eigen 3D wereld. Het project My VR World eindigt met een spectaculair rondje door de zelfgebouwde VR-werelden.

Tijdens het webinar ga je My VR World zelf ervaren. Leren door te doen!
Het geleerde is meteen in te zetten bij online onderwijs… Je gaat eenvoudig op afstand aan de slag met het bouwen van je eigen 3D-wereld.

Meedoen?

Schrijf je in voor ons gratis webinar op 26 januari om 15:30 en laat je meenemen in de wereld van VR, design thinking en motiverende technieklessen. Stuur voor 26 januari een mailtje naar: jordy@futuremindz.nl

Meer weten over My VR World? Kijk op de site van FutureMindz.

Locatie

d
Follow us