Back to top
Mathieu bij Delicia

Mathieu bij Delicia: ‘Ik was altijd al geïnteresseerd in techniek’

Mathieu was altijd al geïnteresseerd in techniek en dan vooral in hoe dingen geproduceerd worden. Hij koos ervoor de opleiding Proces- & Milieutechniek Niveau 4 te gaan volgen.

“Dankzij mijn opleiding kreeg ik de kans om bij Delicia daadwerkelijk dingen zelf te produceren. Een voordeel is ook dat de opleiding heel breed is en je dus veel kanten op kan. En het aanbod in banen is groot.”

Nooit saai

“Mijn werk is heel afwisselend, waardoor het nooit saai wordt. Ook is er altijd wat bij te leren, dus ik bouw veel ervaring op. Ik wil mezelf altijd blijven ontwikkelen en in de toekomst een leidinggevende functie vervullen.”

Tip

“Als ik een tip mag geven aan jongeren die nog een keuze moeten maken? Denk na over waar je interesses liggen en kies iets waar jij je goed bij voelt.”

Over Mathieu

Leeftijd: 23
Woonplaats: Berlicum
Functie: Procesoperator bij Delicia, sinds oktober 2018

Over Delicia

Delicia is fabrikant van chocoladeproducten. Het bedrijf heeft een paar eigen merken, maar ze maken er vooral ‘private labels’: merken voor andere bedrijven, in binnen- en buitenland. Delicia is gevestigd in Tilburg en er werken ruim 150 mensen.

Delicia_logo

Locatie

d
Follow us