Back to top
Kevin bij Lan Handling

Kevin bij Lan Handling: ‘Elke dag is voor mij een avontuur’

Kevin dacht te gaan kiezen voor autotechniek, maar toen de opleiding mechatronica ontstond, maakte hij toch de stap naar de machinebouw. Hij begon in 2016 met vakantiewerk bij Lan Handling. Sinds 2018 is hij er in dienst. 
(Kevin staat rechts op de foto, op de achtergrond)

Mezelf proactief opstellen en verantwoordelijkheden nemen brengt me nieuwe inzichten en kansen. Het kan voorkomen dat je als elektromonteur ook in het buitenland bij de klant aan de slag moet om de lijn daar op te bouwen. Zo zat ik laatst een paar dagen in Tsjechië en ga ik nog naar Amerika. Dat is natuurlijk super! Ik leer veel van het werk ‘on site’, waar je vaak persoonlijk contact hebt met de klant. Afspraken en deadlines maken én nakomen; daar gaan we voor!

Ik leer veel van het werk ‘on site’, waar je vaak persoonlijk contact hebt met de klant

Gelijk actie

“Een ding is zeker: ik heb ’s ochtends geen tijd om rustig wakker te worden. Er is gelijk actie. Bij Lan maken we handling systemen voor verschillende productsoorten met verschillende snelheden. Daardoor hebben projecten vaak andere specificaties en andere elektrische componenten. Dat maakt het interessant en afwisselend voor mij als elektromonteur. Een nieuw project bouw ik samen met mijn (mechanische en software) collega’s eerst op in onze eigen productiehal. Ik zorg onder andere voor de bekabeling, aansluiting van instrumenten en bedieningskasten. Een project kan soms weken duren. Maar als het dan uiteindelijk goed draait; dat geeft voldoening!”

Een project kan soms weken duren. Maar als dan uiteindelijk goed draait; dat geeft voldoening!”

Afwisseling

“Elke dag is voor mij een avontuur, niet wetend wat me die dag te wachten staat. Juist door die afwisseling en de kansen die je als jonge monteur krijgt, kan ik groeien in mijn werk.”

Over Kevin

Leeftijd: 24
Woonplaats: Baarle-Nassau
Opleiding: Mechatronica Maintenance & Engineering Niveau 4 (BOL ROC Tilburg)

Kevin hobbiet graag aan zijn auto, doet aan fitness en brengt zijn weekenden door met vrienden - als hij tenminste niet on site werkt.

Over Lan Handling

Lan Handling is specialist in automatisering in de voedingsindustrie. Het bedrijf levert wereldwijd gesteriliseerde product handling en end-of-line automatiseringsoplossingen. Lan heeft vestigingen in Tilburg en Halfweg.

Lan Handling logo

Locatie

d
Follow us