Back to top

Presentatie Summa College Laboratorium opleiding

Ben jij een nieuwsgierig Pietje precies? Zijn scheikunde en biologie jouw favoriete vakken en doe je graag proefjes? Ontdek dan je mogelijkheden bij Summa Laboratorium. We helpen je graag om je talenten te ontwikkelen in een omgeving die bij je past. Als laborant of analist los je tal van vraagstukken op. Je onderzoekt bijvoorbeeld bloed, voedsel, bodemmonsters en water. Je analyseert DNA, de luchtkwaliteit, een stukje vlees of test een nieuw parfum of nieuwe medicijnen. In een laboratorium doe je boeiend en verantwoordelijk werk, dat belangrijk is voor onze toekomst
Laboratoriumonderzoek speelt een belangrijke rol in onder andere de gezondheidszorg, de voedingsindustrie, wetenschappelijk onderzoek en bij de samenstelling van nieuwe producten in bijvoorbeeld de farmaceutische industrie.

Praktijklessen zijn een belangrijk onderdeel van onze opleiding. Daarom ga je tijdens deze les ook actief aan de slag. Je gaat namelijk je eigen DNA isoleren. Ook hoor je wat de mogelijkheden zijn als je begint met studeren binnen Summa Laboratorium.


INLOGGEN

Datum

28 mrt 2023

Tijd

13:30 - 15:15
QR code
Jozef Mavo

Plaats

Jozef Mavo
Sportweg 11, 5037 AC Tilburg

Inschrijven

Summa College 13.30 uur
Beschikbaar Tickets: 20
Het Summa College 13.30 uur ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.
Summa College 14.30 uur
Beschikbaar Tickets: 17
Het Summa College 14.30 uur ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.
d
Follow us