Back to top

Bezoek Restaurant de Eetkamer

Horeca – Weet jij wat het betekend? Het is de afkorting van Hotel, Restaurant, Café. Heel veelzijding met
diverse mogelijkheden. Of je nou kiest voor werken in een hotel, restaurant of café het gaat er in ieder geval omdat dat je dienstverlenend bezig bent.
Werken in de horeca is nooit saai. Ga je werken in de keuken? Dan houd je je bijvoorbeeld bezig met het (voor) bereiden en opmaken van gerechten, het samenstellen van het menu en de inkoop van ingrediënten.
Kies je voor een baan in de bediening? Dan doe je er alles aan om een bijzondere gastvrijheidservaring neer te zetten en gasten een leuke tijd te bezorgen. Je neemt bestellingen op, adviseert gasten bij hun keuze en serveert drankjes en gerechten uit. Daarnaast help je met afrekenen. Je kunt doen wat je het liefst doet, de horeca is een vak vol passie. Je kunt hier jouw liefde voor eten en drinken combineren met jouw drive om gasten een geweldige tijd te bezorgen.
Je maakt elke dag wat anders mee, in de horeca is geen dag hetzelfde. Dankzij de flexibele werktijden, kun je jouw werk bovendien goed combineren met met studie of je vrienden.
Je leert de leukste mensen kennen, je komt in de horeca voor je plezier. Dat geldt voor je gasten maar ook voor je collega’s. Alleen samen met een leuk team kun je tenslotte echt een goed “feestje”bouwen.


INLOGGEN

Datum

30 mrt 2023

Tijd

09:30 - 11:15
QR code
Eetkamer

Plaats

Eetkamer
Tilburgseweg 34, Goirle
X

Het evenement is afgelopen.

d
Follow us