Back to top

Presentatie Basisschool de Borne donderdag 30 maart

Basisschool de Borne wil vanuit de kernwaarden: eigenaarschap, betrokkenheid, nieuwsgierigheid, open -en onderzoekende houding, flexibiliteit, samenwerking en ambitie de best mogelijke basis voor de toekomst bieden voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.

Van groot belang is de wentelbaarheid waarmee we ons onderwijs aan laten sluiten bij een maatschappij waarin veranderingen elkaar steeds sneller opvolgen. Vanuit voortdurende innovatie blijven we anticiperen op de snel veranderende maatschappelijke context waarin de kwaliteit van het onderwijs voorop staat.

Het voeren van de dialoog over actuele ontwikkelingen in het onderwijs vinden we dan ook een erg belangrijk uitgangspunt: hoe blijven we het onderwijs vormgeven in het belang van het kind van morgen?

We streven ernaar dat ieder kind zich optimaal ontplooit en houden daarbij rekening met persoonlijke kwaliteiten -en talenten. Ons doel is om de voorwaarden te realiseren, kinderen de ruimte te geven en te stimuleren om zich evenwichtig te kunnen ontwikkelen. Dit op alle gebieden: taal, rekenen, cultuur, technologie, techniek, beweging, wereldoriëntatie enzovoorts., maar zeker ook op het gebied van de persoonlijke ontwikkeling, onderlinge omgangsvormen en welbevinden. We willen dat kinderen zich zo optimaal mogelijk ontwikkelen, zo goed mogelijke resultaten behalen, zelfvertrouwen hebben en hun mogelijkheden en talenten kennen en gebruiken, waardoor ze maximale kansen krijgen voor de toekomst.

Op de Borne werken leerkrachtondersteuners, leerkrachten, unit coördinatoren, intern begeleiders, ict-ers, interieurverzorgers, en een conciërge en directeur. Die dag kunnen de leerlingen in gesprek met leerkracht, leerkrachtondersteuner en intern begeleider. Zoals je hierboven al leest is ons beroep het mooiste beroep wat er bestaat. We mogen namelijk elke dag denken in kansen en mogelijkheden.


INLOGGEN

Datum

30 mrt 2023

Tijd

13:30 - 15:00
Basisschool de Borne

Organisator

Basisschool de Borne
Website
https://www.basisschooldeborne.nl
QR code
Jozef Mavo

Plaats

Jozef Mavo
Sportweg 11, 5037 AC Tilburg

Het evenement is afgelopen.

INLOGGEN

Datum

30 mrt 2023

Tijd

13:30 - 15:00
Basisschool de Borne

Organisator

Basisschool de Borne
Website
https://www.basisschooldeborne.nl
d
Follow us