Back to top
Drive Thru Dag vd Techniek_DTW 2021

Drive Thru Dag van de Techniek 2021 (5 juni, tijdens de DTW)

De Dag van de Techniek De Langstraat was de afgelopen jaren een van de highlights van de Dutch Technology Week in Midden-Brabant. Dit jaar wordt het dat vast weer, maar dan in iets aangepaste vorm. De Dag van de Techniek is dit jaar DRIVE THRU! Hij vindt plaats op zaterdag 5 juni, van 11 tot 14 uur.

Iedereen die nieuwsgierig is naar techniek en die het leuk vindt om te ontdekken wat er allemaal voor gave technische bedrijven actief zijn op verschillende bedrijventerreinen in de Langstraat, kan zich deze dag laten verwonderen vanuit zijn of haar eigen auto!

De deelnemende bedrijven en scholen stellen alles in het werk om bezoekers een toffe dag te bezorgen. Er komt een handige plattegrond met alle bedrijven, bezoekers bepalen zelf welke en hoeveel bedrijven zij willen bezoeken.

Op www.techniekvanjouwtoekomst.nl vind je meer info!

Deze bedrijven en onderwijsinstellingen doen mee

Benier Nederland BV, GWS Printing Systems, Koning Willem I College, VPT Versteeg Perforeertechniek BV, Hydro Extrusion Drunen, Scholengemeenschap De Overlaat, Breman Zuid en Van Beek Schroeftransport.

De digitale plattegronden met de routes

Route 1: https://www.google.com/maps/d/edit?mid=1GWjvpgSWXOiZeo61YOysqLtTY8J7OXcy&usp=sharing

Route 2: https://www.google.com/maps/d/u/0/viewer?mid=1aCiK179gY3ZWOa-IPuY_H5DR_JHkLhnn&ll=51.71335172008044%2C5.12862385&z=13

Blijf @techniekgeniek volgen op Instagram en Facebook voor updates.

Drive Thru Dag van de Techniek_plattegrond

d
Follow us