Back to top

Dag van de Techniek Heusden 2024

Op 10 juni 2023 kwamen jong en oud samen om de Dag van de Techniek in Heusden. Met maar liefst 800 bezoekers was het een groot succes bij Veluw Metal Creations (VMC) in Nieuwkuijk. Ook in 2024 wordt er weer een dag van de techniek georganiseerd in Heusden. De exacte datum is nog niet bekend maar de locatie al wel.

2024 bij Hydro Extrusion Drunen
Het toneel voor de 2024 editie wordt ingericht door Hydro Extrusion Drunen, zij zijn een aluminiumfabriek die is gespecialiseerd in het extruderen van lange profielen en bewerkte componenten die gereed zijn voor montage. Als je precies wil weten wat ze maken en hoe dat ze dat doen? Kom dan zeker naar de Dag van de Techniek Heusden.

Heusden in de techniek
Dat er veel te leren is over techniek hebben we in 2023 mogen ervaren. In Heusden en de omgeving zijn veel bedrijven met ieder hun eigen specialisatie in techniek. Ruim 40 bedrijven stonden klaar om jong en oud te inspireren en te laten ervaren hoe het is om in de technische sector te werken. Ook in 2024 kunnen jullie daar weer op rekenen.

Impressie Dag van de Techniek Heusen 2023
Benieuwd naar wat je kan verwachten als je een bezoek brengt aan de Dag van de Techniek? Bekijk hier het overzicht van de Dag van de Techniek Heusden 2023:

In 2024 wordt er weer een Dag van de Techniek Heusden georganiseerd. Lees meer of meld je aan op de website. Misschien mag jij dan binnenkort echt lassen, in een hoogwerker klimmen en ontdekken wat er nou eigenlijk allemaal voor techniek bestaat in Heusden.

d
Follow us