Back to top
TTT

Terugblik op Dag van de Techniek Dongen 2023

Op 7 oktober 2023 stond de het terrein van het Heuvel Park in Dongen in het teken van de Dag van de Techniek. Tijdens de Dag van de Techniek komen verschillende technische bedrijven bij elkaar om jong en oud te laten ervaren welke techniek er allemaal leeft in de regio. Doormiddel van korte workshops en interessante proefjes kunnen bezoekers ervaren hoe het is om in de techniek te werken.

Inspiratie uit Dongen
De bedrijven hebben over hun vakgebied inspiratie gedeeld met de bezoekers om ze te laten ervaren wat de wereld van techniek te bieden heeft. Van de maakindustrie tot de bouw, infrastructuur en opleiders in de bouw- en installatietechniek, deze diverse groep experts heeft jong en oud een fantastische dag laten beleven.

Impressie Dag van de Techniek Dongen 2023
Benieuwd naar wat je kan verwachten als je een bezoek brengt aan de Dag van de Techniek? Bekijk hier het overzicht van de Dag van de Techniek Dongen 2023:

In 2024 wordt er weer een Dag van de Techniek Dongen georganiseerd. Lees meer of meld je aan op de website. Misschien mag jij dan binnenkort echt lassen, in een hoogwerker klimmen en ontdekken wat er nou eigenlijk allemaal voor techniek bestaat in Dongen.

Deelnemende bedrijven:
Marel
Van Schijndel Metaal
Hoppenbrouwers
Stronk Maakt
Merkx Kozijnen
Trobas Gelatine
Brandweer Midden- en West-Brabant
Techniekcoalitie Brabant
Roosen Zwembaden
Jansen Hydrauliek Service
Bouwschool Breda
Roog Bikes
Adrie van Leijsen Auto’s
C-infra
Rodatech
System Flex
Bouwbedrijf van Leijsen
Ardagh Glass Packaging

d
Follow us