Back to top
Header Dag Van De Techniek - 2022

Dag van de Techniek 2022 in Waalwijk

Voor wie? Voor jongeren, maar ook zijinstromers
Wanneer? Zaterdag 18 juni 2022
Hoe laat? 10.00 – 16.00 uur.
Locatie? Het terrein van BekkerLaGram, Mechie Trommelenweg 12B in Waalwijk

Plattegrond Ontdek Techniekmarkt waalwijk

Waarom deze dag?

Zaterdag 18 juni 2022 is het zover: de Dag Van De Techniek! Op deze dag kun je kennis maken met alles rondom techniek. Van leuke beroepen tot interessante weetjes. Workshops? Een kijkje in de keuken bij technische bedrijven? Je vindt het allemaal op deze dag. Het is speciaal bedoeld voor iedereen die techniek ook zo fantastisch vindt! Van jong tot oud. Van hobbyist tot expert. Van werkzoekend tot zij- instromer. Of vind je het gewoon leuk om meer over techniek te weten? Dan ben je natuurlijk ook van harte welkom. Hieronder vind je alle bedrijven uit Waalwijk die je kan tegenkomen:

elektrolas waalwijk

Elektrolas Lastechniek B.V.

  Gevestigd in Waalwijk

Elektrolas is een lasspecialist die de kennis en middelen in huis heeft om elk bedrijf waar gelast wordt verder te helpen. Tijdens de Dag Van De Techniek kan je bij ons kennismaken met lassen en kun je zelf laagdrempelig actief aan de slag met de cobot. De cobot is een robot die samenwerkt met de lasser en kinderlijk eenvoudig te programmeren is. We laten het je graag ervaren.

ham elektronica

Ham Electronica

  Gevestigd in Waalwijk

Ham Electronica bv. heeft al meer dan 30 jaar ervaring in electronica ontwikkeling en productie. Tijdens de Dag Van De Techniek geven wij jou graag een inkijkje in onze wereld. Wil je misschien stage lopen bij ons? Kan ook! We vertellen graag over alle mbo en hbo stages die bij ons te volgen zijn.

Coolworld Rentals

  Gevestigd in Waalwijk

Coolworld Rentals is samen met haar divisie Heatworld een internationale verhuurorganisatie van koel- en verwarmingsapparatuur. We willen tijdens de Dag Van De Techniek laten zien hoe interessant en veelzijdig het werk in de techniek en in ons geval de koeltechniek is. Hoe we dit gaan doen? Door onze producten te showen en mooie verhalen te vertellen die we beleven op de werkvloer. Onze jongens vertellen maar al te graag deze dag wat hun werk nou zo mooi maakt.

Van Wees

Van Wees

  Gevestigd in Waalwijk

Wij maken alles op het gebied van machines en services. Het verschilt van eenvoudig plaatwerk tot high-tech speciaalmachines voor het automatiseren van complexe productie-processen. Tijdens de Dag Van De Techniek vind je ons op de banenmarkt. Hier zetten we een cobot-opstelling met een koperen spiraal op waar bezoekers een “wedstrijd” kunnen doen tegen de robot. Kijk maar eens of je net zo nauwkeurig en snel bent als onze Robot 😉

Van den Elshout & De Bont Waalwijk

  Gevestigd in Waalwijk

18 juni kun je ’s ochtends van 9.00 tot 12.00 uur nieuwbouwproject Akkerlanen bezoeken. Hier wordt momenteel de infrastructuur aangebracht. Kijk mee met de werkzaamheden van een aannemersbedrijf. Wil jij weten hoe een gescheiden rioolstelsel wordt aangelegd of hoe GPS wordt ingezet? Nieuwsgierig naar hoe een bestratingsmachine werkt? Kom dan langs bij project Akkerlanen.

bekker lagram waalwijk

BekkerLagram

  Gevestigd in Waalwijk

BekkerLagram is producent en leverancier van materieel dat wordt ingezet bij industriële reiniging, rioolreiniging, vegen en aanverwante werkzaamheden. Ben jij benieuwd hoe wij voor onze klanten de machines bouwen die zij kunnen inzetten voor hun werkzaamheden? Kom dan vooral langs. Onze collega’s vinden het leuk om hierover te vertellen!

RDG Engineering

RDG Engineering

  Gevestigd in Waalwijk

Wij zijn een engineeringbureau / projectondersteuning met ruime ervaring op het gebied van machinebouw & gebouwinstallaties. Wat we doen? Heel veel! Ontwerpen, uitweken en berekenen van gebouw gebonden installaties, zowel Werktuigbouwkundig al Elektrotechnisch. Op de Dag Van De Techniek is er de mogelijkheid om zelf rond te kijken in een model, via een programma dat wij gebruiken om te overleggen met opdrachtgevers. En er zal een mogelijkheid zijn om zelf door een gebouw heen te lopen met een VR-experience, wow! 🕶️

Naber Plastics

Naber Plastics B.V.

  Gevestigd in Waalwijk

Naber Plastics behoort tot één van de grootste spuitgietbedrijven van Nederland. In het hightech machinepark wordt 7 dagen per week, 24 uur per dag geproduceerd voor wereldwijd gevestigde klanten. Onze kracht is innovatie en dit is niet alleen terug te zien in onze eindproducten. In ons pand op het industrieterrein Haven VII in Waalwijk zijn alle nieuwste technieken om energiezuinig en efficiënt te kunnen produceren geïmplementeerd. Naber specialiseert zich in “groene innovatieve” producten waarbij kwaliteit en leverbetrouwbaarheid hoog in het vaandel staan.

Aannemersbedrijf Van Wijlen B.V.

Aannemersbedrijf Van Wijlen B.V.

  Gevestigd in Waalwijk

Wij zijn aannemersbedrijf Van Wijlen, de duurzame verbeteraars van de buitenruimte. Ons team richt zich op de ontwikkeling, realisatie en het beheer van infrastructuur, sportvelden en openbaar groen. In alles wat wij doen stellen wij mens, milieu en voortgang centraal. Tijdens de dag van de techniek laten we je graag zien hoe duurzaamheid, vooruitgang en techniek samengaan. Waar houden wij ons als duurzame verbeteraars van de buitenruimte zoal mee bezig en hoe ziet dat er in de praktijk uit. Naast dat er veel informatie is, mag je bij ons ook de handen uit de mouwen steken en je eigen technische skills testen. 

Smart M Kaatsheuvel

Smart M

  Gevestigd in Kaatsheuvel

Een idee uitwerken tot een product kan een behoorlijke uitdaging zijn. Bij Smart-M houden we ons al sinds 1966 bezig met CNC draaien, CNC frezen en CNC meten. Wat jij tijdens de Dag Van De Techniek bij ons kan gaan doen? We laten je graag diverse producten zien. Ook kun je onze Edgecam bekijken op de computer; dat is het programma waarin wij programmeren. Zo zie je precies hoe wij via een simulatie een product bewerken. En met behulp van een flinke gereedschapskist kun je uiteindelijk zelf dingen gaan meten. Natuurlijk nemen wij ook diverse materialen mee (rvs, staal, kunstof enz..) om uit te leggen/laten zien wat het is en wat de verschillen zijn. 

SystemAir

  Gevestigd in Waalwijk

Bij SystemAir bieden we een oplossing voor de meest complexe klimaattechnische systemen. Dat doen we met behulp van ons complete en flexibele assortiment in ventilatie en klimaatbeheersing. In onze fabriek in Waalwijk maken wij bijvoorbeeld luchtbehandelingsunits. Tijdens de Dag Van De Techniek is er veel te beleven bij ons. Zo laten we bijvoorbeeld 3D tekeningen zien of kunnen we jou de kracht van lucht laten ervaren.

wsp midden-brabant

WSP

  Gevestigd in Waalwijk

WerkgeversService Punt (WSP) Midden-Brabant ondersteunt werkgevers in de regio die personeel zoeken of vragen hebben over de arbeidsmarkt en de wet- en regelgeving. Op de Dag Van De Techniek kun je met VR brillen de techniek komen ervaren. Ook zijn onze accountmanagers aanwezig om al jouw vragen te beantwoorden over het werk in de technieksector. Daarnaast hebben we ook nog een toffe doe activiteit en kun je jezelf inschrijven voor het eerstvolgende rangeerterrein Techniek (deze vind plaats op 23 juni 2022).

espero waalwijk

Espero B.V.

  Gevestigd in Waalwijk

Espero is een internationaal opererend bedrijf in mobiele wandsystemen. Wij ontwikkelen en produceren vouwwanden, paneelwanden, glazen wanden en schuifwanden. Voor iedere ruimte maken wij een passende oplossing. Ons credo is “creating space for all”.

Installatiewerken Brabant Zeeland

IW Brabant – Zeeland

Kies voor een mbo-opleiding met baangarantie bij IW Brabant-Zeeland.

Bij IW Brabant-Zeeland ligt de focus op het opleiden van jongeren, we scholen werknemers van bedrijven bij én we leiden zij-instromers op. Onze opleidingen en cursussen worden constant vernieuwd, zodat we bijdragen aan veranderprocessen en vernieuwingen binnen onze branche. Deze constante vernieuwing zorgt er ook voor dat we een concrete invulling geven aan ‘een leven lang ontwikkelen’.

En ook deze organisaties doen mee!

  • Elektrolasna
  • GWS Printing Systems

Ook de techniek ervaren? Kom langs!

Doe bij de cobot-opstelling met een koperen spiraal mee aan een wedstrijd tegen de robot. Ben jij net zo snel en nauwkeurig? Maak kennis met virtual reality. Test je eigen technische skills. Zie hoe duurzaamheid, techniek en vooruitgang samen kunnen gaan. Kijk rond op de werkvloer, doe mee aan verschillende activiteiten en praat met mensen die van techniek hun beroep hebben gemaakt. Ook iets voor jou? Aanmelden voor deze dag? Niet nodig! Alles is geheel vrijblijvend. Dus, kom jij zaterdag 18 juni ook een kijkje nemen?

d
Follow us