Back to top
Header Dag Van De Techniek - 2022

Dag van de Techniek 2022 in Gilze

Voor wie? Voor jongeren, maar ook zijinstromers
Wanneer? Zaterdag 18 juni 2022
Hoe laat? 08.30 – 12.30 uur.
Locatie? Bedrijventerreinen Midden Brabant Poort, Broekakkers & Willemse Thinking Steel in Gilze

Plattegrond_Gilze

Waarom deze dag?

Zaterdag 18 juni 2022 is het zover: de Dag Van De Techniek! Op deze dag kun je kennis maken met alles rondom techniek. Van leuke beroepen tot interessante weetjes. Workshops? Een kijkje in de keuken bij technische bedrijven? Je vindt het allemaal op deze dag. Het is speciaal bedoeld voor iedereen die techniek ook zo fantastisch vindt! Van jong tot oud. Van hobbyist tot expert. Van werkzoekend tot zij- instromer. Of vind je het gewoon leuk om meer over techniek te weten? Dan ben je natuurlijk ook van harte welkom. Hieronder vind je alle bedrijven uit Gilze die je kan tegenkomen:

Govers Koeltechniek

Govers Koeltechniek

  Gevestigd op bedrijventerrein Broekakkers, Tilburgsebaan 14, Gilze

Govers Koeltechniek is actief in de industriële koudetechniek. Ze focussen zich op het ontwerpen, bouwen, monteren en onderhouden van middelgrote koelinstallaties. Tijdens de Dag Van De Techniek geven wij jou graag een inkijkje in de wereld van de koudetechniek. Lijkt het je interessant om eens te zien wat er bij koeling allemaal komt kijken? Loop dan eens langs. Onze mensen leggen je graag uit wat ons vak zo mooi maakt.

Willemse Thinking Steel

  Vijfhuizenbaan 10, Gilze

Staalconstructiebedrijf, al sinds 1978! Werken met staal is wat we het liefste doen. Onze collega’s van engineering, werkvoorbereiding, fabriek en montage laten je graag zien wat we allemaal met en van staal kunnen maken. Ook geven we workshops waar je aan mee kunt doen zoals VR lassen. Verder komt YouTuber Mathijs ten Hagen live lassen en maakt hij ook een video voor zijn eigen YouTube kanaal!

TBB Gilze

TBB Gilze BV

  Gevestigd op bedrijvenpark Midden Brabant Poort, Hercules 2 Gilze

Al meer dan 30 jaar specialist op het gebied van metaalbewerking op maat. Tijdens de Dag Van De Techniek kun je met eigen handen beleven hoe het is om in de metaalfabriek anno 2022 te werken. Ook geven we enkele toffe workshops over high-tech productiemachines en kun je jouw eigen product maken.

Bregil BV

Bregil BV

 Gevestigd op bedrijventerrein Broekakkers, Lange Wagenstraat 57, Gilze

Bregil is een One Stop Shop in maatwerkproducten in metaal voor onder andere winkelinrichtingen, displays, meubelen en machinebouw. Met onze Quick Response Manufacturing (QRM) zijn we in staat om kwalitatief hoogwaardige producten te maken. Tijdens de Dag Van De Techniek kun je zelf komen ervaren hoe QRM in de praktijk werkt. Ook geven we enkele toffe workshops waarin we jou alle fijne kneepjes van het lassen laten zien. 

MK Gilze

MK Gilze B.V.

  Gevestigd op bedrijvenpark Midden Brabant Poort, Hercules 26 Gilze

MK Gilze is de specialist in tweedehands Multivac machines, revisies en omzettingen op Europese markt. Onze expertise ligt op het gebied van revisies, conversies en upgrades van thermoforming verpakkingsmachines, traysealers, vacumeer machines en bij behorende onderdelen. Er worden rondleidingen gegeven. Tijdens deze rondleidingen tonen wij onze engineering en onze werkplaats. Tijdens de rondleiding laten wij zien hoe onze machines gebouwd worden. Ook nemen wij onze gasten mee naar MK Tooling, dit is onze draaierij en freezerij, hier worden alle machine onderdelen gemaakt.

laspeijs metaal

Laspeijs Metaalbewerking

 Gevestigd op bedrijventerrein Broekakkers, Den Bulk 1a, Gilze

Wij vervaardigen producten uit Staal RVS en Aluminium. Wij zijn actief in verschillende sectoren zoals de voedingsmiddelenindustrie, petrochemie, onderwijsinstellingen, bouwsector, RVS machinebouw, RVS producten voor ziekenhuizen. Tijdens de Dag Van De Techniek zullen onze lasermachines draaien en bestaat er ook de mogelijkheid om te lassen. Ook laten we natuurlijk graag een paar gemaakte producten zien!

Installatiewerken Brabant Zeeland

IW Brabant – Zeeland

 Inspiratieplein bij Willemse Thinking Steel, Vijfhuizenbaan 10, Gilze

Kies voor een mbo-opleiding met baangarantie bij IW Brabant-Zeeland. Bij IW Brabant-Zeeland ligt de focus op het opleiden van jongeren, we scholen werknemers van bedrijven bij én we leiden zij-instromers op. Onze opleidingen en cursussen worden constant vernieuwd, zodat we bijdragen aan veranderprocessen en vernieuwingen binnen onze branche. Deze constante vernieuwing zorgt er ook voor dat we een concrete invulling geven aan ‘een leven lang ontwikkelen’. 

En ook deze organisaties doen mee!

  • Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB)
  • Stichting Vakopleiding Metaal Tilburg (SVMT)
  • BJC Tools Raamsdonkveer
  • Deltastaal (Salzgitter Mannesmann Staalhandel) Oosterhout
  • De Groot Lasinstituut Breda
  • Midpoint Brabant
  • Mathijs Ten Hagen Lassen & Techniek Brakel
  • FSD Gilze (Free Style Dancing)

Ook de techniek ervaren? Kom langs!

Laat je inspireren en ervaar hoe veelzijdig techniek is. Sluit een ventilator aan, ervaar virtual reality, bedien hightech productiemachines of ga in gesprek tijdens een lekker bakkie koffie. Aanmelden voor deze dag? Niet nodig! Alles is geheel vrijblijvend. Dus, kom jij zaterdag 18 juni ook een kijkje nemen?

d
Follow us