Back to top
TTT

Afl. 3 ‘Hoe doe de gij da?’ Bij Delicia

Kijk mee achter de schermen bij bedrijven in de nieuwe reeks “Hoe doe de gij da?”. Hierin gaat Bastiaan bij verschillende bedrijven in Midden-Brabant op bezoek. Hij kijkt wat er allemaal gebeurt welke technieken er komen kijken en wat je kan doen als werknemer in de technische sector.

Tijdens de programma reeks van ‘Hoe doe de gij da?’ zie je meer van bedrijven die je waarschijnlijk al kent. Of je kent de producten die ze maken. Zo gaan we langs bij de makers van jouw hagelslag, favoriete luchtje of attractiepark. Je zal ervaren dat er in het hard van Brabant veel te maken is rondom techniek. We horen graag van jullie wat je tof vind om te zien, waar je meer van wil weten en welke vragen je hebt. Hoe is het om bij deze bedrijven te werken? Ook dat ervaar je allemaal bij ‘Hoe doe de gij da?’.

Hoe komt er eigenlijk chocolade laag over je pepernoten?

Deze chocolade laag noemen we een coating. Deze laag gaat over bijvoorbeeld pepernoten om ervoor te zorgen dat het straalt en heerlijk naar chocolade smaakt.  Gelukkig maar want deze zijn altijd extra lekker. Maar ja, hoe komt die dan precies op de kruidnood? Dat zie je in de derde aflevering van ‘Hoe doe de gij da?’:

Meer afleveringen zien van ‘Hoe doe de gij da?’ Klik hier

d
Follow us