Back to top

Aflv. 15 ‘Hoe doe de gij da?’: grotere cabines bij ESTEPE

Wist je dat niet elke vrachtwagen die uit de fabriek komt helemaal klaar is voor gebruik? Soms heeft een vrachtwagen bijvoorbeeld een grotere cabine nodig dan degene waarmee deze uit de fabriek komt. Deze vrachtwagens worden naar ESTEPE in Heesch gebracht zodat de cabine vergroot kan worden. Zij zijn een uniek vrachtwagenomvormingsbedrijf en in deze 15e aflevering van ‘Hoe doe de gij da?’ laat Bastiaan zien hoe een vrachtwagen aangepast kan worden.

In deze aflevering kijken we mee bij ESTEPE in Heesch, hier zijn ze expert in een aantal aanpassingen voor vrachtwagens. Er wordt in de aflevering vooral gekeken naar hoe ESTEPE een cabine van een vrachtwagen vergroot.

Grotere cabine

Sommige vrachtwagens hebben als ze uit de fabriek komen een te kleine cabine voor het werk dat ze gaan verrichten. Denk bijvoorbeeld aan een brandweerauto! Daar moeten natuurlijk veel mensen in passen. ESTEPE zorgt ervoor dat de cabine wordt vergroot. Ze doen dit zo goed dat als ze klaar zijn, je niet kan zien dat er ooit iets is aangepast aan de vrachtwagen.

Andere ‘Hoe doe de gij da?’ afleveringen zien? Klik hier!

d
Follow us