Back to top

Afl. 7 ‘Hoe doe de gij da?’ Bij van Eerd

Bij het pakken van een paracetamol of een crèmepje uit een doosje zou je er misschien niet direct bij stil staan. Maar waar komt de verpakking eigenlijk vandaan? En hoe gaat het proces nou in zijn werk? Bastiaan zocht het voor jullie uit bij Koningklijke Van Eerd in de nieuwe afleveringen van “Hoe doe de gij da?”.

Van kartonnen plaat tot volledig doosje inclusief braille. Daar komt veel bij kijken en gebeurt allemaal in een lange productie lijn. Bij Koninklijke Van Eerd hebben ze het volledig geoptimaliseerd en loopt het volledige proces van A tot Z. Wij gaan in gesprek met werknemers die zelf het beste kunnen vertellen wat ze dagelijks uitvoeren.

Hoe wordt een kartonnen plaat nou een volledig gedrukt medicijndoosje?

Dit proces is volledig geoptimaliseerd en gaat razendsnel. In deze eerste video ligt de focus dan ook volledig op het proces van deze toch wel bijzondere doosjes. Nu weet je in ieder geval dat het doosje dat op in jouw medicijnkastje staat al een snelle reis heeft afgelegd.

Andere ‘Hoe doe de gij da?’ afleveringen zien? Klik hier!https://techniekgeniek.nl/afl-8-hoe-doe-de-gij-da-koninklijke-van-eerd-2/

d
Follow us