Back to top

Afl. 6 ‘Hoe doe de gij da?’ Bij IFF

Bij een geurtje opspuiten of een bepaalde snack eten denk je niet meteen aan de 3 letters: IFF. Maar IFF uit Tilburg ‘ligt’ wel degelijk in bijna iedereen huis in de hele wereld. IFF is namelijk een expert in geur en smaken. De locatie in Tilburg war wij langs mochten gaan is een explosie aan geuren. Wij kregen een kijkje in de fabriek en kregen te zien hoe zij alles maken, en heb je nog vragen? Bastiaan zocht het voor jullie uit bij IFF in de 6e aflevering van ‘Hoe doe de gij da?’.

In deze 6e (en tevens laatste) aflevering (bij IFF) nemen we een kijkje in de keuken bij de smaakstoffen. Mosterdsmaak, frietje joppie smaak, knoflook, ui-smaak, alles maken ze hier. Er zijn ontelbaar veel smaken e

Maar hoe maken ze dan verschillende smaken?

Eigenlijk is dat heel simpel uit te leggen. Ze gooien verschillende smaken bij elkaar en maken daarmee een nieuwe smaak. Maar daar komt wel een heel proces bij kijken. Daar hebben ze speciale mensen voor, ‘Neuzen’ noemen ze die mensen die de geuren en smaken ontdekken en creëren. Misschien mogen we ooit nog wel eens daar langs!

Wil je meer ‘Hoe doe de gij da?’ video’s zien? Klik hier!

d
Follow us