Back to top

Afl. 5 ‘Hoe doe de gij da?’ Bij IFF

Bij een geurtje opspuiten of een bepaalde snack eten denk je niet meteen aan de 3 letters: IFF. Maar IFF uit Tilburg ‘ligt’ wel degelijk in bijna iedereen huis in de hele wereld. IFF is namelijk een expert in geur en smaken. De locatie in Tilburg war wij langs mochten gaan is een explosie aan geuren. Wij kregen een kijkje in de fabriek en kregen te zien hoe zij alles maken, en heb je nog vragen? Bastiaan zocht het voor jullie uit bij IFF in de 5e aflevering van ‘Hoe doe de gij da?’.

In deze 5e aflevering nemen we een kijkje in de keuken bij de afdeling wasmiddel. Bij IFF maken en ontwikkelen ze ook wasmiddel. Een speciale wasverzachter hebben ze ook ontwikkeld. Die wasverzachter uit de reclame weet je wel? Waarin je kleren nog langer fris bij blijven. Die maken zij hier!

Wasmiddel met extra lange frisheid?

Er zitten minuscule balletjes geur in de wasmiddel en wasverzachter waardoor het nog langer fris blijft. Die balletjes nestelen zich in je kleding en wanneer je het draagt en eroverheen wrijft komt de geur los, dus heb je nog langer frisse kleding. Een heel mooi proces wat een medewerker uitlegt in deze video!

Wil je meer ‘Hoe doe de gij da?’ video’s zien? Klik hier!

d
Follow us