Back to top
TTT

Afl. 1 ‘Hoe doe de gij da?’ Bij Delicia

Kijk mee achter de schermen bij bedrijven in de nieuwe reeks “Hoe doe de gij da?”. Hierin gaat Bastiaan bij verschillende bedrijven in Midden-Brabant op bezoek. Hij kijkt wat er allemaal gebeurt welke technieken er komen kijken en wat je kan doen als werknemer in de technische sector.

Tijdens de programma reeks van ‘Hoe doe de gij da?’ zie je meer van bedrijven die je waarschijnlijk al kent. Of je kent de producten die ze maken. Zo gaan we langs bij de makers van jouw hagelslag, favoriete luchtje of attractiepark. Je zal ervaren dat er in het hard van Brabant veel te maken is rondom techniek. We horen graag van jullie wat je tof vind om te zien, waar je meer van wil weten en welke vragen je hebt. Hoe is het om bij deze bedrijven te werken? Ook dat ervaar je allemaal bij ‘Hoe doe de gij da?’.

Hoe maken ze alle chocolade hagelslag van Nederland?

In deze eerste aflevering van ‘Hoe doe de gij da?’ nemen we een kijkje in de keuken van Delicia. Bij Delicia maken ze alles wat te maken heeft met chocolade. Deze aflevering nemen we een kijkje bij de chocolade hagelslag die hoort gemaakt!

Meer afleveringen zien van ‘Hoe doe de gij da?’ Klik hier

d
Follow us