Back to top
Jong Ondernemen 2020

2College Lyceum Durendael wint
TWEE Jong Ondernemen-prijzen

Niet één maar maar liefst twee teams van het 2College Lyceum Durendael vielen dit jaar in de prijzen voor Jong Ondernemen.

Het bedrijfje Textwels van de vier leerlingen, Richard Emmen, Pepyn Keukelaar, Imke van Rijswijk en Bianca Slegers (allemaal 14 en 15 jaar), van het 2College Lyceum Durendael in Oisterwijk maakte grote indruk. Met hun product, een verkoelende sporthanddoek in een bidon voor tijdens het sporten, scoorde 2College Durendael: de eerste prijs voor Jong Ondernemen! Textwels is Junior Company van het Jaar 2020 in de categorie vmbo. Een ander team van 2College Durendael werd met het product Soapalicious tweede in dezelfde categorie.

De landelijke prijs wordt jaarlijks door stichting Jong Ondernemen uitgereikt aan de beste bedrijfjes van middelbare scholieren. De finale vond door het coronavirus online plaats. Marketing, videopitch en een online juryinterview werden beoordeeld door een jury bestaande uit ondernemer Gemma Broekhuis (Milestone),  Johan Laffra (KvK) en Claudia Smits (RVO Octrooicentrum Nederland).

Bekijk de video’s!

Bron: BrabantsDagblad
Foto’s: Jong Ondernemen

Textwels wint Jong Ondernemen 2020
d
Follow us